Blogg

Skin confidence

Min hud känns helt enkelt yngre med Lingonkräm och Lingonkapslar

När jag tidigt i våras blev ombedd att delta i en 3 månader lång studie med Lingonprodukterna tackade jag genast ja men tänkte att något större resultat kan jag nog inte räkna med då min hud redan är van vid Q for skins produkter och får den näring den behöver.I studien lovade jag att tvätta mig med Cleansing Milk, smörja ansikte och dekolletage med Lingonberry Hi-tech Serum in Cream morgon och kväll samt att äta Lingonkapslar varje kväll. Jag började ivrigt och nyfiket min testperiod med 2 kapslar var kväll.

(Vill också tillägga att jag redan använt Lingonkrämen sedan den kom ut i sortimentet, jag har nog till och med skrivit om den tidigare i bloggen! Min lilla lyxkräm, jag som aldrig kan ha parfymerade krämer. Den här naturliga doften är sagolik och jag njuter av en kräm som doftar gott. Lite vardagslyx som betyder mycket för en person som associerat sin hud med skamkänslor innan.)

Som sagt, jag väntade mig inget jättestort resultat då min hud redan är "bortskämd" så döm om min förvåning när jag redan innan den första veckan är slut upplever en förändring i lystern i huden. Det här var tidigt i våras då vinterns blekhet var markant. Min upplevelse var en ökad lyster, mer färg och en djupkänsla i ansiktshuden! Jag såg piggare ut än en 4 barnsmamma med kronisk sömnbrist och ständigt förnyade barnförkylningar. Under de kommande veckorna fortsatte den positiva effekten och jag kunde uppleva hur huden i ansikte och dekolletage fick ett jämnare och friskare utseende. 

Jag är 48 år och vissa fina linjer i mitt ansikte har blivit mer permanenta bevis på att mitt liv har varit rikt och levande och att bli rynkfri har inte varit min avsikt med produkterna. Efter de här månaderna vill jag ändå konstatera att de fina linjerna har minskat, de har slätats ut betydligt och jämnheten i huden har blivit tydligare. Huden är elastisk och behaglig, jag upplever aldrig torrhet runt ögonen som annars brukar vara ett problemområde för mig, speciellt under förkylningstider. Jag upplever även mindre svullnad runt ögonen på morgonen. Jag kan konstatera att jag helt spontant har börjat använda mindre makeup. En upplevelse jag annars brukar ha på sommaren när huden börjar få en fräschör av solen. (den här testperioden gjordes innan vi fick den fantastiska försommar vi nu njuter av!) 

Huden känns helt enkelt yngre!

Så min analys av studien är att det är kombinationen av dessa produkter som gör den stora förändringen och den till synes lilla men viktiga detaljen: min noggrannhet i att följa rutinen varje dag under dessa månader! Ett litet steg var dag kan verkligen skapa stor och varaktig skillnad i längden!

Jag fortsätter med min nya Lingonrutin!

Ha en underbar sommar!
Karin

Bloggarkiv

 

Torra händer av allt tvättande

karin  •  2 april 2020

Torra händer av allt tvättande

Läs mer

 

Skam är det jag känner, SKAM.

karin  •  14 november 2019

Efter 6 år utan problemhud har Karin fått tillbaka problemen med händerna.

Läs mer

 

Tänk att jag fixa i trädgården och att händerna håller

karin  •  12 juni 2019

Trädgårdsarbete hade varit omöjligt för mig att utföra för 6 år sedan. Idag har jag några blåsor där skottkärra och spade har skavt, men i övrigt är huden…

Läs mer

 

karin  •  18 mars 2019

Hur påverkas min hud av vintern och hur hjälper jag den att må så bra som möjligt

Läs mer

 

Q for Skin AB · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2019