Blogg

Skin confidence

Tänk att jag fixa i trädgården och att händerna håller

Nu sitter jag i köket och njuter av kvällssolen över trädgården, mycket nöjd med dagens arbete. Projektet i trädgården just nu är att anlägga djupbäddar. Vi gräver 40 cm ner i jorden, lägger i organiskt material och stallgödsel (det behövs 10 skottkärror gödsel i varje bädd). Därefter gräver vi tillbaka jorden och vips har vi en fantastisk odlingsyta. Massor av goda grönsaker kommer det att bli i sommar! Muskler och solbränna kommer på köpet =)

Det här arbetet hade varit omöjligt för mig att utföra för 6 år sedan. Helt omöjligt faktiskt! Idag har jag några blåsor där skottkärra och spade har skavt, men i övrigt är huden på händerna intakt.

När min hud var som torrast brast den snabbt när jag utförde arbete med redskap, speciellt utomhus i olika väder. Även om jag hade handskar.

Idag använder jag också handskar så klart och när jag kommer in är händerna torra, smutsiga och trötta, men de är hela.

Jag tvättar mina händer med Cleansing Milk som tar bort mot smutsen utan att torka ut huden. Den senaste tiden har jag kommit på ett knep som hjälper mig att ytterligare återfukta händerna efter hårt arbete. Efter tvätten när huden fortfarande är lätt fuktad sprayar jag händerna med Supressing Booster och smörjer därefter in Quick Repair Cream.  Supressing booster är ju ett fantastiskt ansiktsvatten i sprayflaska som återfuktar maximalt (min tonårsson älskar den eftersom han märker att han får färre finnar och den jämnar ut hans hud). Innan jag lägger mig smörjer jag in ytterligare en gång på samma vis och när jag vaknar är händerna mjuka och smidiga, redo för en ny dag. Testa gärna du med i sommar!

Jag önskar er en fantastisk försommar!
Kram Karin

 

 

 

Spara

Spara

Bloggarkiv

 

Torra händer av allt tvättande

karin  •  2 april 2020

Torra händer av allt tvättande

Läs mer

 

Skam är det jag känner, SKAM.

karin  •  14 november 2019

Efter 6 år utan problemhud har Karin fått tillbaka problemen med händerna.

Läs mer

 

Tänk att jag fixa i trädgården och att händerna håller

karin  •  12 juni 2019

Trädgårdsarbete hade varit omöjligt för mig att utföra för 6 år sedan. Idag har jag några blåsor där skottkärra och spade har skavt, men i övrigt är huden…

Läs mer

 

Q for Skin AB · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2019