Blogg

Skin confidence

Vikten av att hålla i en god vana...

Jag hittade en bild från förra vintern i min mobil på en hand som tillhör min son Oskar som är 11 år. Förra vintern hade han stora problem med sina nariga och såriga händer även fast vi var duktiga med att smörja in regelbundet. Det kändes inte som om vi lyckades läka huden tillräckligt för att stå emot påfrestningen under vinterhalvåret.


Vinter 2015/16

Oskar började äta 2 svartvinbärskapslar om dagen under våren 2016 och gör det fortfarande. Han sköter det själv varje morgon så jag har inte tänkt på förra vinterns problem förrän jag såg fotot på hans hand i min mobil. Nu är det mars och Oskar har inte klagat en enda gång under hela vintern på torra eller nariga händer, hans hud är mjuk och elastisk ! Vilken förändring!


Vinter 2016/17

Tänk så lätt det är att glömma problemen när de försvinner och hur viktigt det är fortsätta hålla balansen av näring inifrån och utifrån. Det är lätt att börja slarva med kapslarna när huden blir fin och när sedan problem återkommer så tycker vi att kapslarna inte hjälper..Tack Oskar för att du lärde mig vikten av att hålla i en god vana!

/Karin

 

Bloggarkiv

 

Torra händer av allt tvättande

karin  •  2 april 2020

Torra händer av allt tvättande

Läs mer

 

Skam är det jag känner, SKAM.

karin  •  14 november 2019

Efter 6 år utan problemhud har Karin fått tillbaka problemen med händerna.

Läs mer

 

Tänk att jag fixa i trädgården och att händerna håller

karin  •  12 juni 2019

Trädgårdsarbete hade varit omöjligt för mig att utföra för 6 år sedan. Idag har jag några blåsor där skottkärra och spade har skavt, men i övrigt är huden…

Läs mer

 

Q for Skin AB · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2019