Blogg

Skin confidence

Lotta

Blackcurrant Oil och svartvinbärskapslar, det bästa för torra slemhinnor

Hej igen alla i ett varmt sommarsverige!

Som ni säkert nu vet berättar jag i min blogg om mina jobbiga, torra och känsliga slemhinnor som jag har p.g.a. en sjukdom. Det som är så fantastiskt är att besvären i mina slemhinnor i underlivet är faktisk inte en sanning längre, dom är fullt fungerande och problemfria!

Jag har nu använt totalt 4st burkar med svartvinbärsfrökapslar, jag tar 4 kapslar/dag, Blackcurrant Oil använder jag som minst morgon och kväll, detta fungerar utmärkt för mig.

Värme för mig brukar annars vara samma sak som urinvägsinfektion. Vad menar hon? Tänker ni kanske? Det brukar väl vara kylan? Jo så är det nog men bakterier älskar tydligen också värme och torra slemhinnor. jag har inte haft en känning denna mycket varma sommar! Jag har badat, solat och faktiskt glömt bort att jag borde tänka mig för. Det är trevligt för fler än mig att kroppen fungerar som jag vill att den ska. Svartvinbärskapslarna och Blackcurrant Oil har följt med mig hela tiden.

Jag är helt övertygad om att kapslarna hjälper min insida och att denna underbara Blackcurrant Oil hjälper min utsida. Som bonus har jag en djup fin solbränna (betakarotenet?) och har faktiskt använt oljan på hela kroppen efter en tuff dag i solen. Har dock varit lite snål med den, då det är min ”fiffiolja” 😄

Helt ärligt så är jag så otroligt tacksam att jag fick chansen att hitta denna hjälp, och önskar av hela mitt hjärta att ni som har liknande problem som mina också provar Q for Skin. Har ni några frågor så svarar jag mer än gärna. Min nyfikenhet för Q for Skins andra produkterhar har gjort att jag börjat med Lingonberry Hi-tech Serum in Cream och lingonkapslar, ”tant” vill ju kolla vad som kan göras för hyn i ansiktet också, jag återkommer om detta.

Avslutar denna berättelse med ett par rader från Idas sommarvisa.

Du ska inte tro det bli sommar ifall inte nån sätter fart.
På sommarn och gör lite somrigt.
För då kommer blommorna snart.

Japp...
Min sommar har blommor...

Kramar Lotta❤️

Bloggarkiv

 

Besvär i underlivet

lotta  •  14 februari 2020

Jag har fått frågan hur jag gjorde för att bli av med mina besvär i underlivet och det vill jag såklart berätta för er.

Läs mer

 

Jag kan äntligen sitta långa stunder på en MC sadel - som jag har längtat!

lotta  •  16 juli 2019

Tänk att jag kan sitta långa stunder på cykel, spinningcykel och en MC sadel! Det är en fantastisk upplevelse efter allt jag har varit med om.

Läs mer

 

Årliga kontrollen hos gynekologen och det finns inga tecken kvar av torra, sköra slemhinnor

lotta  •  25 april 2019

Tänk att ett år med dessa produkter har gjort att jag är besvärsfri. Mina inre slemhinnor är som en väl fuktad svamp och det är min övertygelse att det…

Läs mer

 

Urinvägsinfektioner och sveda på grund av kyla?

lotta  •  26 februari 2019

Min fiffiolja och fiffitvål samt Svartvinbärskapslar fortsätter att leverera. Både mitt ”inre” och mitt yttre skinn har klarat sig mycket bra nu i vinter.

Läs mer

 

Q for Skin AB · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2019