Blogg

Skin confidence

Lotta

Årliga kontrollen hos gynekologen och det finns inga tecken kvar av torra, sköra slemhinnor

Hej alla fina människor!

Det känns som jag tjatar på om mina slemhinnor och min fiffiolja och fiffitvål, men jag är bara så glad. Jag har varit på min årliga kontroll för min ”åkomma ” som jag har i underlivet och har sällan blivit så glad som när kvinnan som undersökte mig säger att det finns inga som helst tecken på de besvär som jag en gång har haft.

Jadå, det finns gamla ärrbildningar.

MEN INGA NYA!!

Slutrepliken var att ”vad du nu än gör, fortsätt med det, och du behöver inte komma på kontroll mer än vartannat år om det fortsätter så här ”.
Hejdå till kortison och vitt vaselin😜.
För alltid.

Detta betyder att jag fortsätter med 3-4 Svartvinbärskapslar per dag och att jag alltid med en liten flaska "fiffiolja" (Blackcurrant Oil). Tänk att ett år med dessa produkter har gjort att jag är besvärsfri. Mina inre slemhinnor är som en väl fuktad svamp och det är min övertygelse att det är svartvinbärskapslarna som helt enkelt har "mättat" upp min kropp. Helt fantastiskt!

Som sagt.. Jag är idag helt bekymmersfri när det gäller den biten. Och helt klart kan det bli lite goa långturer på mc  i sommar utan att riskera ”skav”. Det kommer att bli en bra vår och sommar!

Kram Lotta❤️

Bloggarkiv

 

Besvär i underlivet

lotta  •  14 februari 2020

Jag har fått frågan hur jag gjorde för att bli av med mina besvär i underlivet och det vill jag såklart berätta för er.

Läs mer

 

Jag kan äntligen sitta långa stunder på en MC sadel - som jag har längtat!

lotta  •  16 juli 2019

Tänk att jag kan sitta långa stunder på cykel, spinningcykel och en MC sadel! Det är en fantastisk upplevelse efter allt jag har varit med om.

Läs mer

 

Årliga kontrollen hos gynekologen och det finns inga tecken kvar av torra, sköra slemhinnor

lotta  •  25 april 2019

Tänk att ett år med dessa produkter har gjort att jag är besvärsfri. Mina inre slemhinnor är som en väl fuktad svamp och det är min övertygelse att det…

Läs mer

 

Urinvägsinfektioner och sveda på grund av kyla?

lotta  •  26 februari 2019

Min fiffiolja och fiffitvål samt Svartvinbärskapslar fortsätter att leverera. Både mitt ”inre” och mitt yttre skinn har klarat sig mycket bra nu i vinter.

Läs mer

 

Q for Skin AB · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2019