Blogg

Skin confidence

Om Lotta

Blackcurrant Oil är det bästa som har hänt mig och mina torra slemhinnor...

Hej!
Jag heter Lotta och de senaste 10 åren har jag haft besvär med torra och sköra slemhinnor. Under dessa år har jag provat ”allt”, utan märkbara resultat. Hade inte mycket hopp kvar, men det lilla som kvarstod fick mig än en gång att besöka en hälsokostbutik. Den här gången fick jag rådet att smörja med Blackcurrant Oil från Q for Skin, och jag fick med mig ett prov hem. Förvånat kunde jag konstatera att huden omedelbart kändes mjukare och mer följsam! Dagen efter hängde jag på låset när de öppnade och köpte oljan, som jag började smörja med minst tre gånger dagligen.

Några veckor senare var jag på återbesök hos min gynekolog, som förvånat uttryckte hur fin huden i underlivet blivit. Sedan dess har jag även börjat med Svartvinbärskapslar för att stötta huden inifrån. Idag, några månader senare, har jag överhuvudtaget inga besvär. Jag njuter av ett intimt samliv med min partner, vilket jag inte kunnat göra på åratal. I sommar har jag även badat mycket i havet och varit på en 4-dagars cykelsemester; vilket förr var förknippat med ökad torrhet och sveda, men som nu passerat helt utan konsekvenser för underlivet. Det är dock märkbart om jag slarvar med oljan, så jag ser till att ha med mig en liten flaska Blackcurrant Oil vart jag än går. Jag lever idag ett normalt liv och behöver inte längre anpassa mig efter slemhinnorna, vilket är en enorm frihet. Om en enda människa kan bli hjälp av att jag delar min historia, så var det värt det!

Jag är med i både svenska och utländska grupper där vi delar besvären med extremt torra slemhinnor, och jag har i dessa forum tipsat om Blackcurrant Oil. Ibland känns det lite skämmigt att skriva om torrhet i underlivet… Men vadå! Blackcurrant Oil är det bästa som har hänt mig och om någon annan kan bli hjälpt av denna underbara olja… Säger jag Yes!!

Lotta💕

 

Bloggarkiv

Besvär i underlivet

lotta  •  14 February 2020

Jag har fått frågan hur jag gjorde för att bli av med mina besvär i underlivet och det vill jag såklart berätta för er.

Läs mer

 

Jag kan äntligen sitta långa stunder på en MC sadel - som jag har längtat!

lotta  •  16 July 2019

Tänk att jag kan sitta långa stunder på cykel, spinningcykel och en MC sadel! Det är en fantastisk upplevelse efter allt jag har varit med om.

Läs mer

 

Årliga kontrollen hos gynekologen och det finns inga tecken kvar av torra, sköra slemhinnor

lotta  •  25 April 2019

Tänk att ett år med dessa produkter har gjort att jag är besvärsfri. Mina inre slemhinnor är som en väl fuktad svamp och det är min övertygelse att det…

Läs mer

 

Urinvägsinfektioner och sveda på grund av kyla?

lotta  •  26 February 2019

Min fiffiolja och fiffitvål samt Svartvinbärskapslar fortsätter att leverera. Både mitt ”inre” och mitt yttre skinn har klarat sig mycket bra nu i vinter.

Läs mer

 

Q for Skin AB · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2019