Blogg

Skin confidence

Lotta

Jag kan äntligen sitta långa stunder på en MC sadel - som jag har längtat!

Hej 💕
Tillbringar min sommar i ett härligt, men lite kyligt Hälsingland. Träffar gamla vänner, äter god mat, loppisar i massor och glädjande nog även fina MC turer i fantastiska miljöer. Jag har tack vare Q for Skin numera inga problem med att sitta långa stunder varken på cykel, spinningcykel eller MC sadel! Mina slemhinnor är som en "fuktad svamp". Det är en fantastisk upplevelse efter allt jag har varit med om. 

Jag fortsätter dock hela tiden med att smörja mig 2 gånger om dagen med min ”Fiffiolja”, men tar numera bara 2 Svartvinbärskapslar/dag. Jag tvättar mig bara med Hair and Body Shampoo och det fungerar ypperligt. Det känns lite som min kropp har lyckats få balans både invändigt och utvändigt. Jag behöver sällan smörja mig på kroppen pga torrhet längre, utan mera för att det är skönt. Jag är så lycklig över detta!

Jag kommer aldrig att byta ut dessa produkter!

Kramar Lotta💕

Bloggarkiv

 

Besvär i underlivet

lotta  •  14 februari 2020

Jag har fått frågan hur jag gjorde för att bli av med mina besvär i underlivet och det vill jag såklart berätta för er.

Läs mer

 

Jag kan äntligen sitta långa stunder på en MC sadel - som jag har längtat!

lotta  •  16 juli 2019

Tänk att jag kan sitta långa stunder på cykel, spinningcykel och en MC sadel! Det är en fantastisk upplevelse efter allt jag har varit med om.

Läs mer

 

Årliga kontrollen hos gynekologen och det finns inga tecken kvar av torra, sköra slemhinnor

lotta  •  25 april 2019

Tänk att ett år med dessa produkter har gjort att jag är besvärsfri. Mina inre slemhinnor är som en väl fuktad svamp och det är min övertygelse att det…

Läs mer

 

Urinvägsinfektioner och sveda på grund av kyla?

lotta  •  26 februari 2019

Min fiffiolja och fiffitvål samt Svartvinbärskapslar fortsätter att leverera. Både mitt ”inre” och mitt yttre skinn har klarat sig mycket bra nu i vinter.

Läs mer

 

Q for Skin AB · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2019