Blogg

Skin confidence

Sonen vill inte äta sina svartvinbärskapslar och jag är rädd för bakslag …

Nu är jag tillbaka på jobbet och visst är skönt med rutiner igen men jag skulle inte klaga om semestern kunde hålla i sig lite längre. Men så här är det och jag har ett jobb som jag verkligen trivs med, nu kör vi.

Denna sommar var vi på en dagsutflykt till Trysil där vi cyklade och det var så kul att hela familjen gör detta tillsammans för när rutinerna är igång med skola och jobb är det inte så enkelt att få ihop tiden eller att få med sig ungdomarna på lite familjeäventyr.

Vi har även varit ute till sjöss när vädret väl har varit bra och det här med att packa matsäck och badkläder är underbart. Den yngste sonen följer gärna med och han är gärna och ofta i vattnet medan den äldste gärna undviker badandet... och det är inte konstigt när han till 99% har fått extremt jobbigt med sin hud efter att ha badat tidigare. Visserligen fungerade det jättebra förra året då vi var på Öland men där och då fanns det en dusch utmed stranden där han kunde skölja av sig havsvattnet och han åt även då sina svartvinbärskapslar regelbundet. Men nu när vi åkt ut över dagen och det inte har funnits en dusch så hoppar han gärna över… Det svider lite i mamma hjärtat men jag förstår honom.

Till saken är att han inte vill äta svartvinbärskapslar längre och vad gör jag som moder hotar och skäller? Nej det går ju inte. Jag känner en liten oro men samtidigt har jag levt under en ständig oro i så många år och tillika sömnbrist. Jag försöker nu att inte oroa mig på samma sätt längre då jag inte kan påverka allt fast man gärna hade önskat det. Jag har pratat med honom om detta men det har inte varit intressant under de senaste månaderna. Jag hoppas att han kommer på andra tankar snart då det är viktigt att få i sig Omega 3 och Omega 6 för hudens uppbyggnad. Jag vill ju att hans hud fortsättningsvis ska vara frisk utan en massa bakslag.

Huden hans är jättefin nu, och det är underbart. De få gånger han har blivit röd och fått klåda smörjer han det utsatta området med Quick Repair Cream och det försvinner till nästkommande dag, helt otroligt. Men de gångerna har varit få och det hoppas jag nu att de kommer att fortfarande vara. Den jobbigaste tiden på året är just på våren och sommaren så jag kan tycka att det ska vara över nu men man vet aldrig, kroppen lever ju ett eget liv.

Jag återkommer igen under hösten med en uppdatering.

Mvh Marie

 

Bloggarkiv

 

Sonen vill inte äta sina svartvinbärskapslar och jag är rädd för bakslag …

marie  •  26 augusti 2017

Jag hoppas att han kommer på andra tankar snart då det är viktigt att få i sig sina svartvinbärskapslar för tillskott av Omega 3 och Omega 6 för hudens…

Läs mer

 

En mammas skräck för bakslag…

marie  •  26 juni 2017

Vi smörjer med krämen i ett par dagar och sonen tar sina kapslar och efter några dagar så är det helt bra igen.

Läs mer

 

Min tur nu - Sonens årliga hudproblem har inte återkommit!

marie  •  23 april 2017

Sonens årliga hudproblem har inte återkommit!

Läs mer

 

Hur har det gått för min son under hösten?

marie  •  28 december 2016

Jag kommer att ungefär var 6:e vecka skriva lite om hur det går för oss, men framförallt för min son som är född med torr och känslig hy.

Läs mer

 

Q for Skin AB · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2019