Blogg

Skin confidence

Lotta

Mina slemhinnor är fortsatt i mycket bra form och mitt liv och samliv är i total balans

Hej igen ❤️

Hösten är här och jag tycker det är ganska skönt faktiskt. Hög och klar luft men forfarande varmt. Vad som brukar komma med väderväxlingar är ju per automatik att man blir lite torr och lite kliande på kroppen .. Nope .. Inte jag.

Har berättat flera gånger här om vilken skillnad svartvinbärskapslarna och oljan gör. Och det bara är en historia som fortsätter att förbättra mitt liv. Mina slemhinnor är fortsatt i mycket bra form och mitt liv och samliv är i total balans. Sen som en bonus (angående väderväxlingar) så behöver jag inte smörja in kroppen så mycket nu som jag är van vid.

Jag tar fortfarande 4st svartvinbärskapslar varje dag och oljan följer med mig i väskan och jag tar min "fiffiolja" 2 gånger per dag.

Jag önskar att alla som har problem med torra och ömtåliga slemhinnor ville prova svartvinbärsprodukterna. Dom hjälper mig verkligen.

Hörs snart igen
Kramar Lotta

 

slemhinnor

Bloggarkiv

 

Besvär i underlivet

lotta  •  14 februari 2020

Jag har fått frågan hur jag gjorde för att bli av med mina besvär i underlivet och det vill jag såklart berätta för er.

Läs mer

 

Jag kan äntligen sitta långa stunder på en MC sadel - som jag har längtat!

lotta  •  16 juli 2019

Tänk att jag kan sitta långa stunder på cykel, spinningcykel och en MC sadel! Det är en fantastisk upplevelse efter allt jag har varit med om.

Läs mer

 

Årliga kontrollen hos gynekologen och det finns inga tecken kvar av torra, sköra slemhinnor

lotta  •  25 april 2019

Tänk att ett år med dessa produkter har gjort att jag är besvärsfri. Mina inre slemhinnor är som en väl fuktad svamp och det är min övertygelse att det…

Läs mer

 

Urinvägsinfektioner och sveda på grund av kyla?

lotta  •  26 februari 2019

Min fiffiolja och fiffitvål samt Svartvinbärskapslar fortsätter att leverera. Både mitt ”inre” och mitt yttre skinn har klarat sig mycket bra nu i vinter.

Läs mer

 

Q for Skin AB · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2019