Blogg

Skin confidence

Jag och min 15-åriga sons erfarenhet av Q for Skin

"Sitter hemma en fredag med familjen när min underbara omtänksamma mamma ringer och säger att Åsa är i tidningen (Åsa Mundel Svensson var med i Året Runt och berättade om sina hårbottenbesvär). Jag ber henne ta ett kort på reportaget. Hon gör det och det är då vår resa med Q for Skin börjar.

Jag ringde till Q for Skin och berättade om vår sons hudproblem sedan han var liten. Panik, gråt, klåda, kli, kalla duschar, mediciner, krämer, svidande, omläggningar, torrt ... Ja, listan kan bli hur lång som helst. Det var så skönt med någon som för första gången på alla år (sonen blir 15 i höst) förstod problemet, hon liksom fyllde i mina meningar. Ja, det kändes så hoppfullt med allt det vi pratar om, huden framför allt men även hans solkänslighet osv.
Jag beställde hudpaket för torr, känslig hud. Det kom hem på några få dagar. Vi började med att testa schampot när han skulle in i duschen, kändes bra ingen svidande känsla. Vi baddade sedan torrt med ett lakan över det värsta partierna. Sedan 1 spray med oljan och en klick kräm. Kändes inget ont, inget svidande! Han började med en kapsel varannan dag, som vi sakta ökade upp, nu är vi på 4st/ dag.

Dag 2 sedan tog jag lite mer kräm och då sved det lite, men det gick över snabbt och det var inte i närheten av tidigare erfarenheter av svidande känsla alls. Tidigare har det varit gråt, " ta bort, bort!", men inte alls nu. Vi fortsatte å smörja och inta kapslar.

Sedan kom bakslaget, kanske efter 1-1/5 vecka efteråt, men inte alls som det var tidigare. Vi fortsatte med att smörja och inta kapslar, tror vi var på 2st/dag då. En natt när jag skulle lägga mig och sonen sov hårt, dränkte jag hans knäveck med endast kräm och på morgon sååå mycket bättre, bakslaget vände därefter!

Vi fortsätter att smörja och inta kapslar- det funkar äntligen! TACK GODE GUD, tror ja ska bli troende?

Oj så vi har kämpat med sonen från han var så liten, oj så många salvor från Apoteket vi har testat utan resultat å oj så många läkarbesök där de envist säger smörj han är torr, jo tackar attan för det. Nu är vi så tacksamma att vi har hittat er tack vare min underbara mor som såg Åsa i tidningen (hennes son är klasskamrat med vår yngsta son).

Tack å ni måste synas mera så andra familjer kan få hjälp av er!”

fore_efter_maries_son

Bloggarkiv

 

Sonen vill inte äta sina svartvinbärskapslar och jag är rädd för bakslag …

marie  •  26 augusti 2017

Jag hoppas att han kommer på andra tankar snart då det är viktigt att få i sig sina svartvinbärskapslar för tillskott av Omega 3 och Omega 6 för hudens…

Läs mer

 

En mammas skräck för bakslag…

marie  •  26 juni 2017

Vi smörjer med krämen i ett par dagar och sonen tar sina kapslar och efter några dagar så är det helt bra igen.

Läs mer

 

Min tur nu - Sonens årliga hudproblem har inte återkommit!

marie  •  23 april 2017

Sonens årliga hudproblem har inte återkommit!

Läs mer

 

Hur har det gått för min son under hösten?

marie  •  28 december 2016

Jag kommer att ungefär var 6:e vecka skriva lite om hur det går för oss, men framförallt för min son som är född med torr och känslig hy.

Läs mer

 

Q for Skin AB · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2019