Blogg

Skin confidence

Jag har använt Lingonberry Hi-tech Serum in Cream i tre veckor...

Äntligen är hösten här! Det kanske låter som ett konstigt uttalande, men hur härligt det än är med sommar, skollov och semester så vill jag erkänna att jag tycker om den här perioden då rutinerna återkommer. Den höga höstluften, trädens skiftande nyanser, bär och svamp i skog och mark. Visst ger det ny energi!

Sommaren har varit god: utflykter, familjetid och lagom med jobb. Skönt att nu ta tag i alla höstens spännande projekt. Även bloggen har fått en egen tid i schemat så jag ser fram mot att bli mer frekvent i mitt skrivande.

Idag vill jag berätta om en härlig nyhet! Jag har under alla år haft mycket svårt att finna ansiktsprodukter som inte innehåller de parfym- och konserveringsmedel som jag är allergisk mot. Jag har de senaste åren helt låtit bli att använda ansiktskräm. Jag har använt Q for Skins Quick Repair Cream även i ansiktet, vilket har fungerat utmärkt.

Men nu finns Lingonberry Hi-tech Cream! En naturlig ansikts- och ögonkräm med lingonfröolja. Den har en mycket behaglig doft av äpple och honung och känns lätt att applicera på huden. Jag började använda den för tre veckor sedan och måste erkänna att jag var en smula orolig då jag brukar reagera mycket snabbt på nyaprodukter, särskilt i ansiktet.

Jag har nu som sagt använt krämen dagligen, morgon och kväll i tre veckor helt utan negativa reaktioner. Positiva reaktioner upplever jag dock! Krämen går snabbt in i huden, jag som aldrig kan ha parfymerade produkter njuter av den milda och behagliga doften, min hud känns mjuk och len och har fått en förbättrad lyster.

Kort sagt, jag är mycket nöjd! Nu när solbrännan bleknar kan jag fortfarande glädja mig åt en fin ansiktshud.

Njut av höstdagen!
På återseende,
Karin 

Bloggarkiv

 

Torra händer av allt tvättande

karin  •  2 april 2020

Torra händer av allt tvättande

Läs mer

 

Skam är det jag känner, SKAM.

karin  •  14 november 2019

Efter 6 år utan problemhud har Karin fått tillbaka problemen med händerna.

Läs mer

 

Tänk att jag fixa i trädgården och att händerna håller

karin  •  12 juni 2019

Trädgårdsarbete hade varit omöjligt för mig att utföra för 6 år sedan. Idag har jag några blåsor där skottkärra och spade har skavt, men i övrigt är huden…

Läs mer

 

karin  •  18 mars 2019

Hur påverkas min hud av vintern och hur hjälper jag den att må så bra som möjligt

Läs mer

 

Q for Skin AB · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2019