Blogg

Skin confidence

Lotta

Blackcurrant Oil blev min räddning på cykelsemestern...

Hej!

Kommer här att berätta en liten semesterstory från det soliga Alsace i Frankrike.

Först lite bakgrundsinformation. Lotta heter jag och är 54 år och har i många år haft väldiga problem med torra, sköra slemhinnorna i underlivet. Dom blir tunna, spricker och blir ruskigt sköra och ömtåliga. Det svider som eld vid toabesök, samliv och ibland ”bara ” av att sitta. Jag hade turen att få tips om att prova Blackcurrant Oil (med svartvinbärsfröolja) i en Lifebutik i Sisjön och denna olja hjälpte mig nästan direkt, helt otroligt! Har efter denna upplevelse också fått chansen att prova svartvinbärsfrökapslarna. Jag har snart ätit upp min andra burk och är helt såld på dessa kapslar. Jag tar 4 kapslar /dag och mina slemhinnor mår toppen, inga problem med sveda och har jag varit helt varit befriad från dessa urinvägsinfektioner som jag alltid haft.

Nu till min Alsaceresa…
5 dagars på cykel bland vingårdarna känns ju som en toppensemester. Absolut tänkte jag och bokade glatt. Sen kom eftertanken, Vad har jag gjort? Tänk om min sjukdom blommar ut tack vare nötningen mot en cykelsadel. Men äsch, jag kände mig så ”frisk” att jag vågade chansa. Men .... med både kortison och antibiotika i bagaget. (Lite feg var jag). Det gick alldeles fantastisk bra!! Vilket landskap, vilka viner, vilken mat och vilken träningsvärk! Men det var det värt.

Underbara byar som såg ut att höra hemma i en saga och inte ett enda problem av cyklingen! Bortsett från sittknölarna då som jag nu vet var dom sitter. Jag var naturligtvis noga med att smörja med oljan och att ta mina kapslar. Hade även min lilla ”nässpraysflaska” med olja i ryggsäcken när vi var ute på tur. En bonus av allt detta verkar vara att trots att solen lyste på oss hela dagarna så brände jag mig inte och jag fick en riktigt djup och fin solbränna, är liksom inte torr på underbenen som jag brukar bli. Känns som hela huden har blivit tåligare. Svartvinbärskapslarna och Blackcurrant Oil är det bästa som hänt mig och mina torra slemhinnor!

 

En underbar sommar önskar jag er ❤️
Lotta

Bloggarkiv

 

Besvär i underlivet

lotta  •  14 februari 2020

Jag har fått frågan hur jag gjorde för att bli av med mina besvär i underlivet och det vill jag såklart berätta för er.

Läs mer

 

Jag kan äntligen sitta långa stunder på en MC sadel - som jag har längtat!

lotta  •  16 juli 2019

Tänk att jag kan sitta långa stunder på cykel, spinningcykel och en MC sadel! Det är en fantastisk upplevelse efter allt jag har varit med om.

Läs mer

 

Årliga kontrollen hos gynekologen och det finns inga tecken kvar av torra, sköra slemhinnor

lotta  •  25 april 2019

Tänk att ett år med dessa produkter har gjort att jag är besvärsfri. Mina inre slemhinnor är som en väl fuktad svamp och det är min övertygelse att det…

Läs mer

 

Urinvägsinfektioner och sveda på grund av kyla?

lotta  •  26 februari 2019

Min fiffiolja och fiffitvål samt Svartvinbärskapslar fortsätter att leverera. Både mitt ”inre” och mitt yttre skinn har klarat sig mycket bra nu i vinter.

Läs mer

 

Q for Skin AB · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2019