Blogg

Skin confidence

Vad jag har utsatt min kropp för, allt i hopp om att få min hy i balans

Jag minns dagen som om den vore igår, ännu en gång blev jag rekommenderad om produkter som skulle göra mirakel för hyn. En mening jag var förbannat trött på där och då. Hela mitt liv har präglats av en känslig hy som sagt ifrån så fort jag gjort minsta lilla avvikelse i min vardag eller för minsta lilla klimatförändring.

Hudläkare hit, hudläkare dit. Alla dessa pengar jag lagt på krämer, alla dessa läkemedel jag utsatt min kropp för, allt i hopp om att få min hy i balans och känna mig självsäker. Ingenting hjälpte i den mån jag hade hoppats på. Att påstå att det inte hjälpte alls är fel, men att gå på starka mediciner som inte tillät mig vara i solen, att vara som ett russin i ansiktet på grund av starka krämer, att aldrig känna mig tillräcklig är inte en livsstil som för mig håller i längden.

När jag blev rekommenderad om Q for Skin var min första tanke nej, nej och nej. Jag var trött på alla produkter och att känna mig som en testkanin. Jag hade kommit till det stadiet där jag insett att ingenting troligtvis kommer att hjälpa mig, jag hade helt enkelt gett upp och istället försökte jag gilla läget.

Dagen kom då allt kändes hopplöst. Det var sen höst, även den period på året min hy gillar allra minst med tanke på det kalla klimatet. Jag klickade mig in på Q for Skins hemsida och fyllde i en hudvårdsanalys utan att egentligen tänka mig för, jag visste inte vad jag gav mig in på för det enda jag tänkte på var att jag ger det en sista chans. Kort därpå blev jag kontaktad av Ellinor och jag fick hem ett testpaket, sedan dess är jag fast.

Jag har idag använt serien i ungefär ett år och min hy har aldrig varit bättre. De är få tillfällen min hy reagerar idag och det främst vid stress, något jag har blivit bättre på men måste fortsätt jobba på. I dagsläget är jag lite torr i hyn på grund av det kalla klimatet, jag har varit i kontakt med Ellinor och ska lägga till svartvinbärskapslar. Och bara det är för mig en stor lättnad, att jag kan slå en signal och jag får den hjälp jag behöver. Så, stort tack för det stöd och den hjälp du gett och ger mig Ellinor, jag är evigt tacksam. 

Kram Julia

Bloggarkiv

 

Efter ca 4 veckor in på resan var min hud mycket bättre...

julia  •  1 juli 2018

Har du torr och känslig hud? köp kapslar och ät dem varje dag.

Läs mer

 

Långresa 3 månader, hur har det påverkat min hud?

julia  •  18 maj 2018

Den första veckan i Thailand blev inte huden bättre, den var torr och kliade.

Läs mer

 

Vad jag har utsatt min kropp för, allt i hopp om att få min hy i balans

julia  •  8 december 2017

Alla dessa pengar jag lagt på krämer, alla dessa läkemedel jag utsatt min kropp för, allt i hopp om att få min hy i balans och känna mig självsäker. Jag…

Läs mer

 

Kosten har en jättestor påverkan på hur min kropp, mage och hud mår..

julia  •  23 oktober 2017

Jag lär mig mer och mer varje dag vad som passar min kropp bäst men det är inte jämt så lätt..

Läs mer

 

Q for Skin AB · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2019