Blogg

Skin confidence

Svartvinbärsfröolja och Maghälsa

Hej!

Ni som läst mina tidigare inlägg vet att att jag inte har använt Svartvinbärskapslar under någon längre period, eftersom jag tidigt upptäckte att det var Havtornskapslarna som gjorde den stora skillnaden för min hud. Under sensommaren började jag dock äta Svartvinbärskapslar i experimentellt syfte och jag upptäckte då att kroppen hade ett sug efter dessa kapslar - jag åt dem som godis.

qforskin_svartvinbärskapslar

Tanken slog mig ett par gånger att magen kändes lugnare, men magens välmående kan ju som bekant bero på många olika faktorer och det var svårt att utvärdera just Svartvinbärskapslarna. Det var inte förrän burkarna tog slut och det blev ett naturligt uppehåll i intaget som jag på riktigt kunde jämföra skillnaden i magens mående med och utan kapslarna. Och slutsatsen är att jag har upplevt en markant försämrad maghälsa under de veckor jag varit utan kapslarna; efter någon vecka har jag märkt att min mage har blivit mer orolig och svullen, vilket har upprepats ett par-tre gånger under hösten då burkarna tagit slut. Känner mig därför tämligen säker på att den nöjdare magen beror på Svartvinbärskapslarna.

qforskin_svartvinbärskapslar

Jag har de senaste åren haft ganska stora besvär med svullen mage och det oberoende av födoämnesintag, olika dieter och uteslutningsmetoden. För mig är det en stor förbättring i välbefinnande att vara mindre svullen! Så nu lägger jag till Svartvinbärskapslar till min dagliga rutin även framöver, och det inte för hudhälsans skull, utan för maghälsans. 

/Lina

 
 
 
 
 
 
 

Bloggarkiv

 

Svartvinbärsfröolja och Maghälsa

lina  •  19 december 2018

Det var inte förrän burkarna tog slut och det blev ett naturligt uppehåll i intaget som jag på riktigt kunde jämföra skillnaden i magens mående med och…

Läs mer

 

Ett år senare - hur mår min hud?

lina  •  4 oktober 2018

En tillvaro utan hudbesvär - vilken skillnad!

Läs mer

 

Q for Skins hudvård är allt som krävs för att hålla min hud i toppform..

lina  •  17 december 2017

Nourishing Oil, Quick Repair och Q Conditioner gör skillnad

Läs mer

 

Tillbakablick, tacksamhet och hypopigmentering

lina  •  9 juni 2017

I sommar ska jag njuta av att gå i linne utan att se fläckig ut, och bada i salta hav utan att det svider i huden!

Läs mer

 

Q for Skin AB · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2019