Blogg

Skin confidence

Q for Skins hudvård är allt som krävs för att hålla min hud i toppform..

Jag fortsätter min hymn till frukten. De senaste månaderna har jag infört massor av frukt i min kost, med det märkvärdiga resultatet att jag inte längre behöver inta havtornskapslar eller svartvinbärskapslar - hyn är ändå mjuk och fin trots minusgrader. Jag smörjer mig dock alltid efter dusch med Nourishing Oil och Quick Repair Cream, och använder schampo och balsam från Q for skin då min hårbotten ännu är känslig. Det är allt som krävs nu för att hålla min hud i toppform.

Jag är glatt förvånad över resultatet av att införa så mycket frukt. Min energinivå är generellt högre, och min mage fungerar också så mycket bättre, vilket är en lättnad då jag varit hård i magen sedan barnsben. Vid hudbesvär är det visst särskilt viktigt att inte vara förstoppad, då det skapar gifter i kroppen som ger förvärrade hudbesvär. Om hälsostatusen är dålig kan man dock vara känslig för frukt eftersom det är utrensande, vilket kan vara påfrestande för en försvagad kropp. Då får man ta det försiktigt och införa lite frukt i taget, och känna efter hur mycket man tål. Jag följer en holistisk hälsoterapeut vid namn Dr. Morse, vilket jag upplever har stöttat min hälsa mycket till det bättre.

Bifogad bild är på dagens frukostsmoothie, jag brukar göra ett par liter som även räcker till lunch. Ingredienserna för dagen var banan, apelsin, frysta jordgubbar och ingefära (ibland har jag i några dadlar för extra sötma).

Ta hand om er!

Bloggarkiv

 

Svartvinbärsfröolja och Maghälsa

lina  •  19 december 2018

Det var inte förrän burkarna tog slut och det blev ett naturligt uppehåll i intaget som jag på riktigt kunde jämföra skillnaden i magens mående med och…

Läs mer

 

Ett år senare - hur mår min hud?

lina  •  4 oktober 2018

En tillvaro utan hudbesvär - vilken skillnad!

Läs mer

 

Q for Skins hudvård är allt som krävs för att hålla min hud i toppform..

lina  •  17 december 2017

Nourishing Oil, Quick Repair och Q Conditioner gör skillnad

Läs mer

 

Q for Skin AB · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2019