Blogg

Skin confidence

Camilla

4 långa triathlontävlingar på 8 veckor

Redan september! Den soldränkta sommaren har fullkomligt rusat iväg och jag kan knappt tro att det redan är september. För 2 veckor sedan körde jag min sista Ironman som proffs och jag är nöjd även om jag naturligtvis önskat ett ännu bättre resultat i min sista tävling, Kalmar IM som också hade det djupaste och hårdaste fältet någonsin.

   

Jag gjorde min första Ironmandistans i Kalmar och min sista - cirkeln är nu sluten och det är dags att öppna en ny dörr. När jag tittar tillbaka på säsongen är det hel galet att jag orkade och mäktade med att köra 4 långa triathlontävlingar på 8a veckor, och jag är övertygad om att jag har havtorn, lingon och svartvinbärskapslar att tack för det.

Efter Kalmar där jag slutade 6:a tog jag en hel vecka helt off för att ladda om och vända blad… så vad står det på det bladet? Jo den här 44åriga tvåbarnsmamman kommer inte lägga sig i hängmattan utan svänger bara in på en annan väg. Jag har redan utökat min coachingsverksamhet som jag hela tiden haft vid sidan av min egen triathlonkarriär men jag har också startat en ny karriär…. den som ren löpare. Jag kan inte glädjas mer och ser fram emot en ny spännande tid full med utmaningar o spännande tävlingar. Följ med :) 

Bloggarkiv

 

Vikten av balans och hur lätt det kroppen kan haverera

camilla  •  1 juni 2019

Ett tips till Dig som känner att det börjar bli för mycket och att kroppen säger ifrån är att stanna upp och reflektera över vad som känns belastande för…

Läs mer

 

Vinterträning och huden

camilla  •  10 mars 2019

Vintertid är verkligen en påfrestande tid för huden. Ute är det kallt och rått och ofta med hård piskande vind från havet här i Helsingborg. Därför är…

Läs mer

 

Hösten brukar tära på min kropp, psyke och hud, men inte i år. Jag är övertygad om att det är svartvinbärs- och lingonfröoljan som bidragit till detta.

camilla  •  7 november 2018

Hösten brukar tära på min kropp, psyke och hud, men inte i år. Jag är övertygad om att det är svartvinbärs- och lingonfröoljan som bidragit till detta.

Läs mer

 

4 långa triathlontävlingar på 8 veckor

camilla  •  4 september 2018

Jag är övertygad om att jag har havtorn, lingon och svartvinbärskapslarna att tack för det.

Läs mer

 

Q for Skin AB · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2019