Blogg

Skin confidence

Om Ellinor

Jag är grundare av Q for Skin och heter Ellinor Florence Nilsson. Jag är utbildad sjuksköterska och har jag en 35-årig yrkesbakgrund inom sjukvården, bland annat som chefssjuksköterska och verksamhetschef. Att mitt mellannamn är Florence tycker jag numera som närmast humoristiskt, då drivkraften att göra skillnad för andra har gestaltat sig som en röd tråd genom mitt liv. 

Jag startade Q for Skin därför att jag drevs av en nyfikenhet; finns det något som gör skillnad vid hud- och hårbottenbesvär, som är så vanligt? Genom en slump fick jag träffa forskare från Åbo Universitet och fick kännedom om deras forskning på nordiska bärfröoljor och vilka fantastiska forskningsresultat de hade fått. Jag blev så inspirerad att jag ville ta fram något eget baserat på denna forskning - och det har vi också gjort. 

Våra kunder har ofta provat flera olika metoder och tyvärr upplever många att de inte blivit hörda i sina besvär. På Q for Skin ser vi till Din hälsa som helhet då Du söker rådgivning av oss. Vår filosofi är att var och en är unik och att hälsa och välbefinnande påverkas av en insida och utsida i balans. 

Det handlar det om att tillföra kroppen näring i form av lättupptagliga fettsyror, inifrån och utifrån. Vi är så fattiga på bra fetter! Vårt näringskoncept är unikt och vi har många att berätta om det för. Vi kan inte hjälpa alla med hud- och hårbottenbesvär, men vi kan hjälpa många! Jag ser och hör dagligen hur Q for Skin förbättrar livskvalitén för människor och många vill berätta; flera av våra kunder har gått ut i pressen och delgivit sina erfarenheter av Q for Skin. 

Vårt näringskoncept gör en enorm skillnad för många och jag är övertygad om att Q for Skin kommer expandera - idag är siktet inställt på Asien!

Bloggarkiv

Vi måste våga prata om våra underliv!

ellinor  •  3 March 2022

Intimbesvär är mer vanligt än ovanligt hos kvinnor. Vanliga bekymmer är torrhet, sveda, klåda, sprickor och illaluktande flytningar som lätt kan skapa…

Läs mer

 

Q for Skin har ett holistiskt synsätt

ellinor  •  1 January 2022

En strålande och vacker hud kommer oftast inte av sig själv. Hälsa och välbefinnande påverkas av att insida och utsida är i balans.

Läs mer

 

Upplever du att huden eller hårbotten blir extra torr vid väderomslag?

ellinor  •  14 October 2021

Jag pratar dagligen med personer som besväras av torr hud, torr hårbotten eller torra, sköra slemhinnor. Egentligen spelar det ingen roll vart huden sitter;…

Läs mer

 

Tips torr, kliande vinterhud

ellinor  •  31 January 2021

Kylan ute, den torra värmen inomhus och växlingen däremellan innebär påfrestningar för huden. Har man redan torr hud kan den bli ännu torrare och har man…

Läs mer

 

Q for Skin AB · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2019