Blogg

Skin confidence

Om Ellinor

Jag är grundare av Q for Skin och heter Ellinor Florence Nilsson. Jag är utbildad sjuksköterska och har jag en 35-årig yrkesbakgrund inom sjukvården, bland annat som chefssjuksköterska och verksamhetschef. Att mitt mellannamn är Florence tycker jag numera som närmast humoristiskt, då drivkraften att göra skillnad för andra har gestaltat sig som en röd tråd genom mitt liv. 

Jag startade Q for Skin därför att jag drevs av en nyfikenhet; finns det något som gör skillnad vid hud- och hårbottenbesvär, som är så vanligt? Genom en slump fick jag träffa forskare från Åbo Universitet och fick kännedom om deras forskning på nordiska bärfröoljor och vilka fantastiska forskningsresultat de hade fått. Jag blev så inspirerad att jag ville ta fram något eget baserat på denna forskning - och det har vi också gjort. 

Våra kunder har ofta provat flera olika metoder och tyvärr upplever många att de inte blivit hörda i sina besvär. På Q for Skin ser vi till Din hälsa som helhet då Du söker rådgivning av oss. Vår filosofi är att var och en är unik och att hälsa och välbefinnande påverkas av en insida och utsida i balans. 

Det handlar det om att tillföra kroppen näring i form av lättupptagliga fettsyror, inifrån och utifrån. Vi är så fattiga på bra fetter! Vårt näringskoncept är unikt och vi har många att berätta om det för. Vi kan inte hjälpa alla med hud- och hårbottenbesvär, men vi kan hjälpa många! Jag ser och hör dagligen hur Q for Skin förbättrar livskvalitén för människor och många vill berätta; flera av våra kunder har gått ut i pressen och delgivit sina erfarenheter av Q for Skin. 

Vårt näringskoncept gör en enorm skillnad för många och jag är övertygad om att Q for Skin kommer expandera - idag är siktet inställt på Asien!

Bloggarkiv

Tips torr, kliande vinterhud

ellinor  •  31 January 2021

Kylan ute, den torra värmen inomhus och växlingen däremellan innebär påfrestningar för huden. Har man redan torr hud kan den bli ännu torrare och har man…

Läs mer

 

Q-vecka hos Q for Skin

ellinor  •  26 October 2020

Jag heter Ellinor Nilsson, jobbat som sjuksköterska under 35 år, och jag startade Q for Skin därför att jag drevs av en nyfikenhet; finns det något som…

Läs mer

 

Min favoritprodukt – Lingonberry Hi-tech Serum in Cream

ellinor  •  18 September 2020

Det finns en produkt som ligger mig extra varmt om hjärtat och som jag är väldigt stolt över att ha varit med om att utveckla. Det är vår lingonkräm, Lingonberry…

Läs mer

 

Glädje i livet

ellinor  •  7 September 2020

Att vistas i skog och mark är verkligen underbart för både kropp och själ, inte underligt att det talas mycket om skogsbad nu.

Läs mer

 

Q for Skin AB · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2019