Blogg

Skin confidence

Ellinor

Tips torr, kliande vinterhud

qforskin_torrkliandehud_vinter

Gnistret, ljuset och allt kul man kan göra under vintern ute när snön ligger vit, mjuk och fin är härligt. Ligger snön kvar är det också kallt, vilket kan ställa till besvär för många. Kylan ute, den torra värmen inomhus och växlingen däremellan innebär påfrestningar för huden. Har man redan torr hud kan den bli ännu torrare och har man inte torr hud annars kan den bli torr så här års.

Vi ser det som att lacken på en bil ska hållas vaxad och fin, för annars kommer rosten. Det kan låta förenklat, men huden behöver näring och det är inte alltid vår kost räcker till. För att huden ska kunna hålla kvar fukt behöver den naturliga fetter, av god kvalitet. Vårdande och närande svartvinbärsfröolja både inifrån och utifrån tar hand om din hud och hjälper den att klara av vinterns klimatväxlingar.

qforskin_torrkliandehud_vinter_svartvinbarsfroolja

Q for Skins sensitive-serie är idealisk för torr, kliande vinterhud. Produkterna är berikade med nordisk svartvinbärsfröolja som innehåller högkvalitativa lipider (Omega 3 och GLA/Omega 6) som gör hud och läppar mjuka och lena.

Q for Skins tips på hur du vårdar din vintertorra hud


Det är så roligt för oss att få kommentarer från kunder som har provat Q Svartvinbärskapslar, Quick Repair Cream, Blackcurrant Oil och Blackcurrant Lip Balm:

”Jag har haft så jobbigt med min torra hud i två års tid och jag har provat många olika krämer. På en månad med 4 kapslar/dag har min hud blivit 60-70% bättre. Det är helt otroligt!”
Bengt

”Min hud har alltid varit torr. Sedan jag började med svartvinbärskapslar är min hud så mycket bättre. Dessutom känner jag mig lugn på ett annat sätt. Jag förstår nu att jag varit torr inifrån också.”

Inger

”Trots ett flertal tvättar med tvål och handsprit om dagen, i och med coronaviruset, så håller jag mina händer lena och fina med oljan och den underbara krämen.”
Anna


Vintriga hälsningar,
Ellinor

Bloggarkiv

 

Vi måste våga prata om våra underliv!

ellinor  •  3 mars 2022

Intimbesvär är mer vanligt än ovanligt hos kvinnor. Vanliga bekymmer är torrhet, sveda, klåda, sprickor och illaluktande flytningar som lätt kan skapa…

Läs mer

 

Q for Skin har ett holistiskt synsätt

ellinor  •  1 januari 2022

En strålande och vacker hud kommer oftast inte av sig själv. Hälsa och välbefinnande påverkas av att insida och utsida är i balans.

Läs mer

 

Upplever du att huden eller hårbotten blir extra torr vid väderomslag?

ellinor  •  14 oktober 2021

Jag pratar dagligen med personer som besväras av torr hud, torr hårbotten eller torra, sköra slemhinnor. Egentligen spelar det ingen roll vart huden sitter;…

Läs mer

 

Tips torr, kliande vinterhud

ellinor  •  31 januari 2021

Kylan ute, den torra värmen inomhus och växlingen däremellan innebär påfrestningar för huden. Har man redan torr hud kan den bli ännu torrare och har man…

Läs mer

 

Q for Skin AB · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2019