Blogg

Skin confidence

Ellinor

Tips torr, kliande vinterhud

qforskin_torrkliandehud_vinter

Gnistret, ljuset och allt kul man kan göra under vintern ute när snön ligger vit, mjuk och fin är härligt. Ligger snön kvar är det också kallt, vilket kan ställa till besvär för många. Kylan ute, den torra värmen inomhus och växlingen däremellan innebär påfrestningar för huden. Har man redan torr hud kan den bli ännu torrare och har man inte torr hud annars kan den bli torr så här års.

Vi ser det som att lacken på en bil ska hållas vaxad och fin, för annars kommer rosten. Det kan låta förenklat, men huden behöver näring och det är inte alltid vår kost räcker till. För att huden ska kunna hålla kvar fukt behöver den naturliga fetter, av god kvalitet. Vårdande och närande svartvinbärsfröolja både inifrån och utifrån tar hand om din hud och hjälper den att klara av vinterns klimatväxlingar.

qforskin_torrkliandehud_vinter_svartvinbarsfroolja

Q for Skins sensitive-serie är idealisk för torr, kliande vinterhud. Produkterna är berikade med nordisk svartvinbärsfröolja som innehåller högkvalitativa lipider (Omega 3 och GLA/Omega 6) som gör hud och läppar mjuka och lena.

Q for Skins tips på hur du vårdar din vintertorra hud


Det är så roligt för oss att få kommentarer från kunder som har provat Q Svartvinbärskapslar, Quick Repair Cream, Blackcurrant Oil och Blackcurrant Lip Balm:

”Jag har haft så jobbigt med min torra hud i två års tid och jag har provat många olika krämer. På en månad med 4 kapslar/dag har min hud blivit 60-70% bättre. Det är helt otroligt!”
Bengt

”Min hud har alltid varit torr. Sedan jag började med svartvinbärskapslar är min hud så mycket bättre. Dessutom känner jag mig lugn på ett annat sätt. Jag förstår nu att jag varit torr inifrån också.”

Inger

”Trots ett flertal tvättar med tvål och handsprit om dagen, i och med coronaviruset, så håller jag mina händer lena och fina med oljan och den underbara krämen.”
Anna


Vintriga hälsningar,
Ellinor

Bloggarkiv

 

Tips torr, kliande vinterhud

ellinor  •  31 januari 2021

Kylan ute, den torra värmen inomhus och växlingen däremellan innebär påfrestningar för huden. Har man redan torr hud kan den bli ännu torrare och har man…

Läs mer

 

Q-vecka hos Q for Skin

ellinor  •  26 oktober 2020

Jag heter Ellinor Nilsson, jobbat som sjuksköterska under 35 år, och jag startade Q for Skin därför att jag drevs av en nyfikenhet; finns det något som…

Läs mer

 

Min favoritprodukt – Lingonberry Hi-tech Serum in Cream

ellinor  •  18 september 2020

Det finns en produkt som ligger mig extra varmt om hjärtat och som jag är väldigt stolt över att ha varit med om att utveckla. Det är vår lingonkräm, Lingonberry…

Läs mer

 

Glädje i livet

ellinor  •  7 september 2020

Att vistas i skog och mark är verkligen underbart för både kropp och själ, inte underligt att det talas mycket om skogsbad nu.

Läs mer

 

Q for Skin AB · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2019