Blogg

Skin confidence

Ellinor

Min favoritprodukt – Lingonberry Hi-tech Serum in Cream

 

Det finns en produkt som ligger mig extra varmt om hjärtat och som jag är väldigt stolt över att ha varit med om att utveckla. Det är vår lingonkräm, Lingonberry Hi-tech Serum in Cream. Den tog sex år att utveckla, vilket egentligen är helt galet, men resultatet är fantastiskt och är värt varenda utvecklingskostnad. När Anna mailar och tackar för att hon inte längre behöver skämmas över sina hyperpigmenteringar, min 91-åriga mamma ringer och säger att hon får så fin lyster i ansiktet och att hon inte klarar sig utan lingonkrämen eller när Karin som har haft problem med extremt torr och känslig hy sedan barnsben tackar för att hon äntligen kan använda en ”lyxig anti-age kräm” med underbar doft, då vet jag att vi har lyckats.

Trots serumets effektivitet kan den tolereras av personer som upplever att de har känslig hy. Denna kräm bevisar dessutom att man inte behöver fylla ett badrumsskåp fullt med olika produkter eftersom våra kemister har möjliggjort att det är en kombinerad dag- och nattkräm, ansikts- och ögonkräm och även ett serum.

Krämen har dessutom visat otroliga resultat. Hösten 2018 deltog 93 personer (både kvinnor och män), 21-69 år gamla, i en studie där vi ville undersöka bland annat krämens effektivitet. Samtliga jobbade i hälsokostbutiker och var väl medvetna om vikten av att t ex äta kosttillskott såsom Omega 3 (vanligtvis i form av fiskolja). Samtliga använde sedan tidigare hudvårdsprodukter som de var nöjda med, både vad det gäller effekt, känsla och innehåll. Tack vare att de var nyfikna personer gick de med på att under 8 veckor testa Q for Skins Age-less koncept, dvs Lingonberry Hi-tech Serum in Cream, 2st Lingonkapslar till natten samt som rengöring Cleanser eller Cleansing Milk.

Och vad lärde vi oss?

Jo, att på 2 månader går det att förbättra huden och få synbar skillnad. Våra deltagare upplevde att hudens lyster förbättrades med 76%, spänsten med 62% och torrheten minskade med 74%. Fantastiskt!

 

Har du inte fått chansen att prova min favoritprodukt, Lingonberry Hi-tech Serum in Cream, kan jag varmt rekommendera att göra det! Skicka ett mail till kundservice@qforskin.se så skickar vi gärna en test eller besök en av våra återförsäljare så kan du få prova. 

Varma hälsningar,

Ellinor

Bloggarkiv

 

Min favoritprodukt – Lingonberry Hi-tech Serum in Cream

ellinor  •  18 september 2020

Det finns en produkt som ligger mig extra varmt om hjärtat och som jag är väldigt stolt över att ha varit med om att utveckla. Det är vår lingonkräm, Lingonberry…

Läs mer

 

Glädje i livet

ellinor  •  7 september 2020

Att vistas i skog och mark är verkligen underbart för både kropp och själ, inte underligt att det talas mycket om skogsbad nu.

Läs mer

 

Upplever du att huden eller hårbotten blir extra torr vid väderomslag?

ellinor  •  14 april 2019

Jag pratar dagligen med personer som besväras av torr hud, torr hårbotten eller torra, sköra slemhinnor. Egentligen spelar det ingen roll vart huden sitter;…

Läs mer

 

Det finns faktiskt en väg till len, mjuk hud

ellinor  •  4 februari 2019

Man kan inte förvänta sig att en fuktkräm ska kunna återställa den obalans som bristen på dessa fettsyror leder till. Man behöver även tillföra fetter…

Läs mer

 

Q for Skin AB · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2019