Blogg

Skin confidence

Camilla

Lingonberry Cream gör verkligen skillnad för min hy

I mitt jobb som triathlet får huden och kroppen jobba hårt varje dag. Jag har normalt ganska torr hy i mig själv, vilket inte blir bättre av att jag  i stort sett börjar varje morgon med att simma i klorvatten som verkligen torkar ut huden. Sedan fortsätter jag att misshandla huden genom att springa och cykla i ur och skur och rätt ofta i hård blåst här i Skåne - flera timmar varje dag. Lägg därtill några uttorkande duschar till så borde det vara den ultimata utmaningen att hålla min hy slät, spänstig och ungdomlig särskilt som jag är 44år i år.

   
Före

 

 
Efter

Jag har ätit 2 lingonkapslar och smörjt mig med Lingonberry Cream 2ggr per dag och verkligen märkt vilken skillnad det gör. Huden och jag menar hela huden har blivit mycket mindre torr och fnasig. Tidigare kunde jag efter jag kommit upp ur simbassängen ha torra fläckar i ansiktet - det har jag inte längre. Huden känns mycket mer spänstigt också och tom med min man noterade en dag att min hud hade mer lyster och var mindre rynkig.

En positiv bieffekt har visat sig på fotsulorna. Jag springer inte sällan 10mil per vecka och har bebisfötter när det gäller huden. 

Jag håller er uppdaterade hur det går!
/Camilla

Bloggarkiv

 

Vikten av balans och hur lätt det kroppen kan haverera

camilla  •  1 juni 2019

Ett tips till Dig som känner att det börjar bli för mycket och att kroppen säger ifrån är att stanna upp och reflektera över vad som känns belastande för…

Läs mer

 

Vinterträning och huden

camilla  •  10 mars 2019

Vintertid är verkligen en påfrestande tid för huden. Ute är det kallt och rått och ofta med hård piskande vind från havet här i Helsingborg. Därför är…

Läs mer

 

Hösten brukar tära på min kropp, psyke och hud, men inte i år. Jag är övertygad om att det är svartvinbärs- och lingonfröoljan som bidragit till detta.

camilla  •  7 november 2018

Hösten brukar tära på min kropp, psyke och hud, men inte i år. Jag är övertygad om att det är svartvinbärs- och lingonfröoljan som bidragit till detta.

Läs mer

 

4 långa triathlontävlingar på 8 veckor

camilla  •  4 september 2018

Jag är övertygad om att jag har havtorn, lingon och svartvinbärskapslarna att tack för det.

Läs mer

 

Q for Skin AB · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2019