Blogg

Skin confidence

Atopiker, en sån där hopplös som det inte går att göra något för...

Jag är en sån där atopiker, en sådan hopplös som det inte går att göra något för. Jag fick besvär redan som spädbarn vilket har fortsatt upp i vuxen ålder. Det har dessutom förvärrats betydligt de senaste åren, trots hälsosam livsstil där jag utesluter bl a socker och gluten ur min kost. Det började med bara små besvär i böjvecken under uppväxten, till att täcka ca 1/3 av överkroppen i vuxen ålder. Jag har som många andra atopiker testat ett flertal kurer, dieter och mirakelprodukter. Det har många gånger känts tröstlöst.

För ett tag sedan kom jag i kontakt med Q for Skin via Life-butiker. Personalen talade varmt om serien och menade att det är det enda de rekommenderar för torr, känslig hud och hårbottenbesvär nu för tiden, eftersom kunderna får så goda resultat. Jag var skeptisk då jag redan testat en rad mirakelprodukter, som inte hjälpt nämnvärt. Hursomhelst fick jag med mig några prover hem, och blev imponerad av resultaten. Utslagen lade sig när jag smörjde med Quick Repair Cream, och jag behövde därför inte smörja så ofta som jag gjort tidigare med andra cremer. Jag fick även prov på Quick Relief Shampoo för min torra och kliande hårbotten, vilket jag använde en gång; jag behövde helt enkelt inte använda det fler gånger, då jag blev i princip besvärsfri efter en enda shamponering. Min sambo skojade om att det var en dålig affärsidé för företaget att produkterna är så effektiva!

I och med höstens intåg så blir huden torrare, och den här säsongen har jag bara använt Quick Repair Cream. Efter tre veckors daglig användning så syns eksemen knappt längre, även om viss klåda kvarstår. Jag är än så länge imponerad av resultaten och har bestämt mig för att använda flera produkter ur serien (Svartvinbärskapslar invärtes och Quick Repair Cream samt Blackcurrant Oil utvärtes) under minst 6 månader, för att utvärdera resultaten. Jag kommer sedan uppdatera här om mina erfarenheter av serien.

 

Bloggarkiv

 

Svartvinbärsfröolja och Maghälsa

lina  •  19 december 2018

Det var inte förrän burkarna tog slut och det blev ett naturligt uppehåll i intaget som jag på riktigt kunde jämföra skillnaden i magens mående med och…

Läs mer

 

Ett år senare - hur mår min hud?

lina  •  4 oktober 2018

En tillvaro utan hudbesvär - vilken skillnad!

Läs mer

 

Q for Skins hudvård är allt som krävs för att hålla min hud i toppform..

lina  •  17 december 2017

Nourishing Oil, Quick Repair och Q Conditioner gör skillnad

Läs mer

 

Q for Skin AB · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2019