Blogg

Skin confidence

Ett år senare - hur mår min hud?

 

Hej alla där ute!

Nu är det 9 månader sedan jag skrev i bloggen och jag tänkte göra en uppdatering om hur läget ser ut för mig som tidigare haft torr, kliande hud under 30 års tid. 
 

 

När jag blev tillfrågad om att uppdatera bloggen så tänkte jag: ”Vad ska jag skriva om? Jag har ju inga besvär längre.” (Så lyckligt lottad är jag nuförtiden!) Jag kan dock skriva om att det finns hopp; jag kan skriva om frihetskänslan av att kunna simma i havet så ofta jag vill, kunna träna och bli svettig utan att det svider, och duscha dagligen utan konsekvenser. Livskvalitén har ökat enormt; tillvaron har fått nya fokus och de handlar inte längre om huden. För några år sedan lovade jag mig själv att om jag skulle finna en lösning på mina hudbesvär så skulle jag aktivt hjälpa andra med samma besvär, och ett sätt att göra det är att dela min historia i den här bloggen. 

Jag har överhuvudtaget inga hudbesvär längre; inget kliande, ingen flagnande hud. De senaste månaderna med tropisk hetta och dagliga salta bad har på intet sätt påverkat min hudbalans negativt, vilket är en enorm frihet! Men faktum är att jag inte har tagit några fettsyror invärtes (Svartvinbärskapslar, Havtornskapslar eller Lingonkapslar) på drygt ett år. Trots det har de hudbesvär jag har haft (torr, röd, kliande hud) ändå inte kommit tillbaka! Är det möjligt att depåerna av fettsyror fylldes på under den tid jag åt kapslar? Jag använder dock Quick Repair Cream och Nourishing Oil på kroppen efter dusch, så fettsyrorna har tillförts utifrån. Kanske detta ger hopp till er som undrar om ni måste äta kapslarna livet ut? Det verkar som att svaret är nej — åtminstone för min del.

Nyligen fick jag idén att testa Nourishing Oil i håret som hårolja, och jag blev positivt överraskad! Oljan både återfuktar och ger håret en vacker glans — och så doftar den ju ljuvligt. Det är verkligen en multifunktionell produkt och jag älskar enkelheten som det innebär!
 
Hälsningar,
Lina
 
 
 
 
 
 
 

Bloggarkiv

 

Svartvinbärsfröolja och Maghälsa

lina  •  19 december 2018

Det var inte förrän burkarna tog slut och det blev ett naturligt uppehåll i intaget som jag på riktigt kunde jämföra skillnaden i magens mående med och…

Läs mer

 

Ett år senare - hur mår min hud?

lina  •  4 oktober 2018

En tillvaro utan hudbesvär - vilken skillnad!

Läs mer

 

Q for Skins hudvård är allt som krävs för att hålla min hud i toppform..

lina  •  17 december 2017

Nourishing Oil, Quick Repair och Q Conditioner gör skillnad

Läs mer

 

Tillbakablick, tacksamhet och hypopigmentering

lina  •  9 juni 2017

I sommar ska jag njuta av att gå i linne utan att se fläckig ut, och bada i salta hav utan att det svider i huden!

Läs mer

 

Q for Skin AB · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2019