Blogg

Skin confidence

Julia

Senaste blogginlägget

Efter ca 4 veckor in på resan var min hud mycket bättre...

julia  •  1 July 2018

Del 2:

Efter ca 4 veckor in på resan var min hud mycket bättre än den varit på flera månader, vilket var så skönt. Kliades inte så mycket längre och såren var borta.

Efter Thailand reste jag till Nya Zeeland och det var ett helt magiskt ställe med massor av roliga aktiviteter och fin natur. Hoppade fallskärm och åkte ner för en fors, forsränning, vilket var bland de roligaste jag någonsin har gjort. Jag reste runt mycket i Nya Zeeland och det var en sak som jag slarvade med och det var svartvinbärskapslar och havtornskapslar.

Åt i två dagar och sedan glömde jag några dagar och så fortsatte det så. Ett tips till mig själv i framtiden och till dig som läser detta är att har du torr och känslig hud köp kapslar och ät dem varje dag annars kan torrheten komma tillbaka igen vilket den gjorde för mig.

Sista månaden tillbringades i Indonesien med sol, surfning och massor av god mat.

Jag har ätit gluten och mjölkfritt hela resan och minskat på ris, havre och majs. Jag var hos en kinesolog på Bali som sa att min tunntarm är irriterad och att jag ska avstå alla mejeriprodukter och alla sädesslag för att min tarm ska återhämta sig och huden ska bli bra. Det ska nu bli spännande att se hur huden kommer bli efter några månader med mindre havre, ris och majs.

Jag känner verkligen stor skillnad på när jag stressar och ej stressar med min hud. Ett tips är att ha tålamod med din hud, har huden varit väldigt dålig tar det några veckor innan den börjar bli bättre vilket jag kan intyga från att varit väldigt stressad till mer lugn och ro.

Kram Julia

 

Bloggarkiv

Efter ca 4 veckor in på resan var min hud mycket bättre...

julia  •  1 July 2018

Har du torr och känslig hud? köp kapslar och ät dem varje dag.

Läs mer

 

Långresa 3 månader, hur har det påverkat min hud?

julia  •  18 May 2018

Den första veckan i Thailand blev inte huden bättre, den var torr och kliade.

Läs mer

 

Vad jag har utsatt min kropp för, allt i hopp om att få min hy i balans

julia  •  8 December 2017

Alla dessa pengar jag lagt på krämer, alla dessa läkemedel jag utsatt min kropp för, allt i hopp om att få min hy i balans och känna mig självsäker. Jag…

Läs mer

 

Kosten har en jättestor påverkan på hur min kropp, mage och hud mår..

julia  •  23 October 2017

Jag lär mig mer och mer varje dag vad som passar min kropp bäst men det är inte jämt så lätt..

Läs mer

 

Q for Skin AB · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2019