Blogg

Skin confidence

Att leva vestibulit – det finns hopp!

I November 2017 fick jag reda på att jag hade vestibulit. Jag hade precis fått ett nytt förhållande med en kille. Under vårt första år tillsammans kunde vi på grund av vestibuliten inte alls ha penetrerande sex för jag hade så ont och var torr i underlivet, oralsex funkade bara någon gång ibland. Jag fick min vestibulit i juni 2017 av att ha sex en gång samtidigt som jag hade svamp.

Via facebook såg jag ett inlägg om en kvinna som hade använd Q for Skins Blackcurrant oil. Hon hade haft problem med torra slemhinnor i 10 år och denna olja hade hjälpt henne att återställa slemhinnorna. Jag kände att jag var tvungen att prova. Till en början kändes oljan nästan uttorkande och kliade på området men efter några veckor kändes det bättre. Det kändes som att huden i underlivet hade blivit nästan dubbelt så stark som innan. Även vestibuliten kändes bättre efter detta då området kändes mer tåligt än innan. Det var inte heller lika torrt inuti slidan vilket också minskat smärtorna vid sex ytterligare. Jag har ätit både Q for Skins Svartvinbärskapslar och använt oljan. Blackcurrant oil och Svartvinbärskapslarna har bidragit till att det nu går mycket bättre att ha sex då huden blivit starkare och inte är lika torr, de flesta gånger har jag inte alls några smärtor under sex.

Att leva med vestibulit påverkar inte bara förhållandet och sexlivet utan påverkar hela livet i övrigt också. Därför är jag så otroligt glad att jag provade Blackcurrant oil och Svartvinbärskapslarna eftersom de har hjälpt mig så mycket. Den har förbättrat min livskvalitet på många sätt!

Dessutom har jag under fyra års tid haft problem med en analfissur (en spricka i ändtarmen som orsakar kramp i ringmuskeln samt smärtor vid ändtarmen). Sedan jag började tvätta mig med Blackcurant oil har smärtorna minskat och det känns som att sprickan har läkt. Däremot har oljan ibland orsakat klåda men i stort har den haft positiva effekter. Även detta har ökat min livskvalitet. Därför skulle jag rekommendera alla med analfissurer att prova detta också och se om det kan hjälpa dem med.

Tack för denna underbara olja!

Vendela, 25 år

 

Bloggarkiv

 

Jag behöver inte längre skämmas för mina fula bruna fläckar

guest  •  10 augusti 2020

Jag behöver inte längre skämmas för mina fula bruna fläckar

Läs mer

 

Loas torra hjässa

guest  •  28 april 2020

Loas torra hjässa

Läs mer

 

Att leva vestibulit – det finns hopp!

guest  •  19 februari 2020

I November 2017 fick jag reda på att jag hade vestibulit.

Läs mer

 

Q for Skin AB · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2019