Blogg

Skin confidence

Stresspåslag påverkar min hud till det sämre!

 

Sist jag skrev så var det om hur kosten påverkade mitt mående och att jag inte var riktigt på topp. Har börjat äta lite bättre nu och sakta men säkert så börjar både energin och lystern i ansiktet att bli något bättre. Det är fortfarande inte perfekt, men jag är ändå glad över att jag inte har några finnar.

Eftersom jag varit lite slarvig med allt ett tag så pratade jag med Ellinor och vi bestämde att jag skulle byta ut lingonkapslarna mot svartvinbärskapslar igen för att kroppen ska kunna tillgodogöra sig näringen. Så just nu äter jag havtorn- och svartvinbärskapslar istället för havtorn- och lingonkapslar. Det jag märkt de senaste dagarna är att min mage är lite bättre, vilket också gjort att jag har kommit igång med träningen igen. I samband med dåliga matvanor har även den blivit lidande. Jag är inte en person som tycker om att hänga på gymmet. Men att åtminstone gå dit en gång i veckan och en rask promenad om dagen anser jag vara livsavgörande för en god hälsa. För mig är hälsa synonymt med måttfullhet och lagom av allt är det man mår bäst av. Det är viktigt att hitta ett förhållningssätt som fungerar i vardagen och därför försöker jag att inte överdriva min träning, för då slutar det bara med att jag ligger hemma på soffan istället.

  

En annan viktig aspekt som påverkar måendet är våra tankar. Är jag negativ, nere och tänker negativa tankar så blir jag stressad och då påverkar detta också lystern i min hud. Är jag däremot positiv, lugn, sansad och inte tar livet på för stort allvar så blir det inget stresspåslag och då tycker jag att min hy mår bättre. Jag är helt övertygad om att det inte bara räcker med kapslarna för att må bra. Det som krävs är kapslarna i kombination med en god kosthållning, ett sunt tankesätt och måttfull fysisk aktivitet. Detta är en nödvändighet för att må bra på insidan, vilket också skiner igenom på utsidan. Jag är inte där än, men jag tror att det kommer snart.

Återkommer med en uppdatering.
/Petra

Bloggarkiv

 

Stresspåslag påverkar min hud till det sämre!

petra  •  19 oktober 2017

För att ha en god hudhälsa äter jag Q for Skins kapslar i kombination med en god kosthållning, ett sunt tankesätt och måttfull fysisk aktivitet.

Läs mer

 

Det jag inte har gett upp under stressiga perioder är mina kapslar från Q for Skin!

petra  •  2 augusti 2017

Med min akneproblematik har jag alltid fått vara noggrann med att ha en hälsosam livsstil.

Läs mer

 

Lingonkapslar - huden blir bara bättre och bättre!

petra  •  11 maj 2017

Jag har nu provat lingonkapslarna ett tag och jag tycker att min hud börjar få tillbaka både glans och lyster.

Läs mer

 

Vilka kapslar ska man äta?

petra  •  1 februari 2017

Jag får ofta frågan om vilka kapslar jag äter, vilket också varierar beroende av vilken tid det är på året.

Läs mer

 

Q for Skin AB · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2019