Blogg

Skin confidence

Det jag inte har gett upp under stressiga perioder är mina kapslar från Q for Skin!

Med min akneproblematik har jag alltid fått vara noggrann med att ha en hälsosam livsstil. Jag har under många år varit observant på vad jag äter, att jag rör på mig och att jag håller en god balans mellan arbete, fritid och vila. Jag brukar äta mycket frukt och grönt, samt undvika socker, gluten och rött kött. Det har aldrig funnits något annat alternativ om jag inte vill vakna upp med bölder och en ihållande smärta.

Ibland tar livet en annan vändning och vissa omständigheter kan göra att man tappar orken och inte orkar vara så hälsosam. De senaste månaderna har varit ganska jobbiga och jag har gått igenom mycket stress, vilket också har lett till att jag har sovit mindre och haft en sämre kosthållning. Den nyttiga gröna drinken har ibland blivit utbytt mot en hamburgare på Max och morötterna har ersatts med chips. Jag försöker att inte vara för hård mot mig själv, då jag vet att detta är en övergångsperiod och att det är mänskligt att fela. Ingen är perfekt! 

 

Det jag inte har gett upp under denna stressiga period är mina kapslar från Q for skin, samt att jag också använder mig av produkterna i ansiktet. Jag äter fortfarande fyra havtornskapslar och fyra lingonkapslar om dagen. Jag kan se att min hud inte är i toppskick med tanke på att min kosthållning inte längre är vad den har varit, men det som förvånar mig mest är att jag trots allt inte har en enda finne. Jag kan med säkerhet säga att hade jag inte tagit mina kapslar regelbundet så hade hela mitt ansikte varit inflammerat i nuläget. Det är det som är så bra med Q for skin är att idag kan jag må lite sämre, slarva med maten under kortare perioder och sova dåligt utan att behöva oroa mig för att inte kunna gå ut på grund av värkande bölder. 

Livet är en resa, det går upp och det går ner, det är medgångar och det är motgångar. Men mitt i allt detta är det viktigt att påminna sig själv om att perfektion inte existerar och det går inte att leva sitt liv utan att ha svackor som ibland resulterar i sämre mående. Det viktigaste är att inte döma sig själv utan faktiskt tillåta sig själv att må sämre under vissa perioder, för att sedan välkomna perioder av bättre mående, vilket också brukar resultera i en sundare livsstil.

Önskar er en skön semester!
/Petra 

Bloggarkiv

 

Stresspåslag påverkar min hud till det sämre!

petra  •  19 oktober 2017

För att ha en god hudhälsa äter jag Q for Skins kapslar i kombination med en god kosthållning, ett sunt tankesätt och måttfull fysisk aktivitet.

Läs mer

 

Det jag inte har gett upp under stressiga perioder är mina kapslar från Q for Skin!

petra  •  2 augusti 2017

Med min akneproblematik har jag alltid fått vara noggrann med att ha en hälsosam livsstil.

Läs mer

 

Lingonkapslar - huden blir bara bättre och bättre!

petra  •  11 maj 2017

Jag har nu provat lingonkapslarna ett tag och jag tycker att min hud börjar få tillbaka både glans och lyster.

Läs mer

 

Vilka kapslar ska man äta?

petra  •  1 februari 2017

Jag får ofta frågan om vilka kapslar jag äter, vilket också varierar beroende av vilken tid det är på året.

Läs mer

 

Q for Skin AB · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2019