Blogg

Skin confidence

Senaste blogginlägget

Torr, kliande hårbotten? Har du också provat allt?

guest  •  26 February 2021

Kliande hårbotten

Många hör av sig till oss efter att ha sett vår annonsering och undrar om våra produkter verkligen kan hjälpa eftersom inget annat har fungerat.

Senast häromdagen var det en kvinna som tackade från hela sitt hjärta för redan efter 5 dagar var hennes hårbotten bra. ”Hårbotten är helt förvandlad, ren, fin och svider inte längre. Känslan av att ha en hårbotten som är full av grus var helt borta. Jag var tvungen att gå till spegeln flera gånger om dagen för att se om det verkligen var sant.” Hennes frisör sedan många år tillbaka har inte heller sett något liknande.

 

Så hur kan det bli så
här bra på så kort tid?

 

Bild på Q for Skins annons om torr, kliande hårbotten

Jo, det handlar om att förstå vad som är grundorsaken. Det ena är förstås ett schampo som kan återställa mikrofloran i hårbotten. Det gör Quick Relief Shampoo.

Det andra grundproblemet är att hårbotten upplevs som torr och flagig/mjällig. Det återställer man inte med fuktgivande ämnen, utan vi rekommenderar en kurbehandling med Blackcurrant Nourishing Oil som effektivt återställer de obalanser som beror på torrhet.

Vår rekommendation är därför att prova vad Quick Relief Shampoo och Blackcurrant Nourishing Oil kan göra för dig!

Bloggarkiv

Torr, kliande hårbotten? Har du också provat allt?

guest  •  26 February 2021

Kylan ute, den torra värmen inomhus och växlingen däremellan innebär påfrestningar för huden. Har man redan torr hud kan den bli ännu torrare och har man…

Läs mer

 

Jag behöver inte längre skämmas för mina fula bruna fläckar

guest  •  10 August 2020

Jag behöver inte längre skämmas för mina fula bruna fläckar

Läs mer

 

Loas torra hjässa

guest  •  28 April 2020

Loas torra hjässa

Läs mer

 

Q for Skin AB · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2019