Blogg

Skin confidence

Jag behöver inte längre skämmas för mina fula bruna fläckar

före-efter bild
Bild på mitt ansikte med hyperpigmenteringar sommaren 2015 och idag

Redan när jag var i 19 årsåldern började jag få hyperpigmenteringar. Då som en linje runt munnen och en mustasch på överläppen. Inte så kul när man är i den åldern.  Sen blev det värre när jag blev gravid med mitt första barn. Då fick jag som stora fläckar i pannan, på kinderna och mustaschen blev värre. Jag såg ständigt smutsig ut och kunde knapp vistas i solen. Det spelade ingen roll om jag smörjde mig med en spf 50 och hade hatt, det blev bara värre och värre. Jag försökte täcka mina fläckar med smink, men de syntes ändå och folk kommenterade ofta hur jag såg ut. Jag funderade på om jag skulle gå på diverse behandlingar för att få bort mina fläckar, men det kändes både som ett dyrt och dåligt alternativ för huden.

Men sen kom jag i kontakt med Q for Skin. Jag började äta deras svartvinbärskapslar och smörjde mig med deras lingoncreme. Jag fick lära mig att huden är som en bil. Får den inte rätt olja, fungerar den inte. Så känns det när jag använder Q for Skins produkter, som att de jobbar inifrån och ut. Mina fläckar/ hyperpigmenteringar har minskat betydligt. Nu är jag är gravid för tredje gången och har i princip inga fläckar alls, trots att jag slarvat med både spf och hatt. Det cremen och kapslarna har jobbat med inifrån syns verkligen utåt. Min hud är så mycket bättre. Jag känner att den fått en helt annan lyster och är inte alls lika känslig för yttre påfrestningar och sol.

Jag vet att många har problem med hyperpigmenteringar just under sin graviditet och jag skulle önska att fler fick höra om vad Q for Skins produkter faktiskt gör med huden. Det låter kanske larvigt, men för mig har det lett till bättre självkänsla. Nu äntligen känner jag min fin i ansiktet trots att jag är gravid och har slarvat med solkräm. Q for Skin funkar!

 /Anna

Bloggarkiv

 

Torr, kliande hårbotten? Har du också provat allt?

guest  •  26 februari 2021

Kylan ute, den torra värmen inomhus och växlingen däremellan innebär påfrestningar för huden. Har man redan torr hud kan den bli ännu torrare och har man…

Läs mer

 

Jag behöver inte längre skämmas för mina fula bruna fläckar

guest  •  10 augusti 2020

Jag behöver inte längre skämmas för mina fula bruna fläckar

Läs mer

 

Loas torra hjässa

guest  •  28 april 2020

Loas torra hjässa

Läs mer

 

Q for Skin AB · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2019