Blogg

Skin confidence

Långresa 3 månader, hur har det påverkat min hud?

Del 1:
Innan resan och Thailand 3 veckor.

Stressad och väldigt dålig ventilationen på jobbet, vad tror ni hände med min hud?
Den var torr, mycket eksem och små sår som inte ville läka. Jag var mer än redo att flyga till Thailand och börja min semester.

Jag gillar verkligen Thailand. Det är god mat med enkelhet att äta både mjölk och gluten fritt och varmt klimat. Den första veckan i Thailand blev inte huden bättre, den var torr och kliades men jag började få mer energi i kroppen.

Andra veckan var det helt klart mycket bättre. Sved inte i saltvattnet och huden börjar få lyster igen.Tre veckor in i Thailand var jag inte alls det där torra som jag haft förut. Badade utan problem i saltvattnet och nästan alla sår hade läkt. När jag fick slappna av, solens strålar mot huden och ingen dålig ventilation som triggade kände jag verkligen att huden var påväg att bli bra.

Jag packade ner tre stycken förpackningar av både Quick Relief Shampoo, Conditioner, Quick Repair Cream, svartvinbärskapslar och havtornskapslar. Allt för att det skulle räcka hela min resa.

På bilden hade jag fått i mig något, tror vetemjöl och dagen efter såg min hud ut såhär. Som tur var försvann det efter ett dygn.

/Julia

 

Bloggarkiv

 

Efter ca 4 veckor in på resan var min hud mycket bättre...

julia  •  1 juli 2018

Har du torr och känslig hud? köp kapslar och ät dem varje dag.

Läs mer

 

Långresa 3 månader, hur har det påverkat min hud?

julia  •  18 maj 2018

Den första veckan i Thailand blev inte huden bättre, den var torr och kliade.

Läs mer

 

Vad jag har utsatt min kropp för, allt i hopp om att få min hy i balans

julia  •  8 december 2017

Alla dessa pengar jag lagt på krämer, alla dessa läkemedel jag utsatt min kropp för, allt i hopp om att få min hy i balans och känna mig självsäker. Jag…

Läs mer

 

Kosten har en jättestor påverkan på hur min kropp, mage och hud mår..

julia  •  23 oktober 2017

Jag lär mig mer och mer varje dag vad som passar min kropp bäst men det är inte jämt så lätt..

Läs mer

 

Q for Skin AB · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2019