Blogg

Skin confidence

Jaiteh

Senaste blogginlägget

För 2 år sedan gissade en kollega att jag var 38 år gammal när jag var 22 år

jaiteh  •  10 July 2019

Hej!
Sommaren är här med värme och sol. Än så länge har jag bara bränt mig en gång i solen, vilket är ett rekord för mig. Jag glömde använda solskyddsfaktor och var ute i solen i 6 timmar så det är förståligt. Tidigare hade min hud varit extremt tight och stel i drygt en vecka och sen hade jag flagnat i cirka 3 veckor. Den här gången blev jag röd och flagnade bara lite på näsan i någon dag, vilket är en vinst för mig.

Jag har fortsatt med Lingonkapslarna och jag älskar dem (nästan) lika mycket som Svartvinbärskapslarna. Jag kan nu njuta av att förbättra min hy och få en riktigt fint lyster. Ett väldigt bra kvitto på hur bra dem funkar för mig är hur gammal jag ser ut. För 2 år sedan gissade en kollega att jag var 38 år gammal, när jag var 22 år. Det var såklart inte det roligaste man har hört och mitt självförtroende fick sig en rejäl smäll. Den senaste tiden har jag fått visa leg för att köpa ett glas vin till maten, lotter och energidricka. Ett speciellt roligt tillfälle var när jag blev leggad på pressbyrån. Kassörskan skrattade och bad om ursäkt när hon såg att jag var 24 år. Detta hände när jag hade min arbetsuniform på mig och hon sa att hon tyckte jag såg så ung ut att hon trodde jag försökte lura henne. Medan andra i min ålder skulle bli irriterade, blir jag bara otroligt smickrad och tar alltid det som världens komplimang.

Det roligaste med den här resan för mig är att kunna hjälpa andra som är i min sits. Jag vet hur mycket det kan påverka en och är alltid redo med en "före-bild". 

En av mina nära vänner har precis börjat med Havtornskapslar samt Anti-Stress Cream och min lillebror använder Quick Relief Shampoo mot sin torra hårbotten. Av alla 6 barn är det endast min äldre syster som inte har haft hudproblem, då vi får det från både mammas och pappas sida. Jag är nog den som har haft det värst hittils, men nu börjar min lillasyster få mer och mer problem. Jag har sett henne gå till läkaren och få standardpaketet med kortison- och mjukgörande krämer som inte ger resultat. Hon är bara 10 år och som tur är har det inte påverkat henne psykiskt än, men jag vet att det blir tuffare i tonåren. 

Vi bestämde oss nyligen för att hon ska få testa Blackcurrant Oil, Quick Repair Cream och Svartvinbärskapslar. Min familj har sett vilka underverk det har gjort för mig och ingenting skulle göra mig gladare än att se henne slippa sina egna problem. 

Ha det bäst och stay mosturized!

 

 

Bloggarkiv

För 2 år sedan gissade en kollega att jag var 38 år gammal när jag var 22 år

jaiteh  •  10 July 2019

För 2år sedan gissade en kollega att jag var 38år gammal, när jag var 22år. Det var såklart inte det roligaste man har hört och mitt självförtroende fick…

Läs mer

 

Hur våren och pollensäsongen påverkar min hud

jaiteh  •  4 April 2019

Jag lärde mig efter förra våren att Nourishing Oil är mitt bästa hjälpmedel under pollensäsongen

Läs mer

 

Hur vintern har påverkat min hud

jaiteh  •  19 February 2019

En typisk svensk vinter med kyla, vind, snö och regn är yttre påfrestningar som man inte kan komma undan. Detta har gjort att min hud mår olika beroende…

Läs mer

 

Jag är inte längre en torris vid påfrestande väderomslag

jaiteh  •  3 December 2018

Med Q for Skin som min hud- & hårvårdsrutin slipper jag besvär

Läs mer

 

Q for Skin AB · Box 8195 · SE-163 08 Spånga · Sweden · Phone +46 (0)8-754 37 00 · info@qforskin.se · www.qforskin.se · © 2019